Kicsomagolták és fotózni ment az S23 Ultra

Épp hogy belefért az apró dobozba, meggyőző képeket lő éjszaka.

Úgy tűnik, hivatalos vagy nem hivatalos keretek közt néhányan már tesztelik a színfalak és titoktartási nyilatkozatok mögött a Samsung február 1-jén érkező csúcskészülékeit, melyek közül természetesen a Galaxy S23 Ultra lesz a legkomolyabb darab. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne szivárognának ki kulcsinformációk.

Hirdetés

Még ha valaki legyint is az S Pen tollról olvasva, akkor is ott a temérdek kameraadat hivatalos  specifikációból: 200 megapixeles főkamera (23 mm, f/1,7, optikai képstabilizálás),12 megapixeles ultraszéles (13 mm, f/2,2), 3x-os egyik zoomegység (10 megapixel, 69 mm, f/2,4, optikai képstabilizálás) és 10x-es másik (10 megapixel, 230 mm, f/4,9, optikai képstabilizálás).

A nicaraguai Edwards Urbina hozzá is jutott egy készülékhez, vagy csak felbukkantak az itt látható anyagok a postaládájában, mindenesetre az S23 Ultrát fent kicsomagolták, aztán el is vitték fotózni. Előbb a nappali képeket lehet megtekinteni több zoomtartományban, aztán az éjjelieket a főkamerával.

Bár Urbina nem részletezi, mivel hasonlítja össze a csúcskészüléket balra (esetleg az Galaxy S23 Ultra normál módjával, vagy más telefonnal), jobbra mindenesetre a koromsötétben lényegesen többet látó, éjjeli felvételek vehetők szemügyre, és a színek is rendben vannak.

Nem csoda, hiszen a főkamera szinte biztosan az 1/1,3" méretű, vadi új ISOCELL HP2 szenzort használja remek képpont-egyesítő trükkökkel. A pletykák emellett fejlettebb és a részletek szempontjából előnyösebb képfeldolgozásról is regélnek.

Bő egy hét van már csak a bemutatóig, amelyen mi is szemügyre vesszük a legkomolyabb S23-mat, ami persze hivatalosan még nem létezik, aztán jöhet a teszt, a kattintást és a videózást beleértve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés