Kétkártyás lehet az egyik új iPhone

Hirdetés

Szeptember 12-e már csak két nap, szerdán pedig három új iPhone-ra számítunk, különböző méretben és képességekkel. A iPhone X közvetlen utódja 5,8 hüvelykes OLED panellel várható, egy nagyobbik variáns pedig 6,5"-essel. A legkedvezőbb árfekvésű variáns a 6,1 hüvelykes, LCD kijelzővel érkező iPhone lehet. Valamelyik készülék a három közül, de a kínai Telekom szerint egy biztosan, kétkártyás dual standby kialakítással (is) várható.

A promóciós anyag alapján az egyik, egyébként szenzorszigettel is rendelkező iPhone, feltehetően amúgy az iPhone Xs, két SIM-kártya hellyel felszerelt. Az egyik forrás hirtelen meglepetésében úgy fogalmazott, meglepően felhasználóbarát fordulat lenne az Apple részéről a kétkártyás megoldás. Viszont valószínű, hogy a dual SIM variáns Kína-exkluzív termék lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Az összes új iPhone két SIM-es, de...

    Kínában konkrétan két kártya vándorolhat a készülékházba, míg errefelé a nanoSIM tálca mellett egy beépített eSIM egység is akad. Odébb lehet még a támogatása.

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés