Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Két ajándék hónapot kapott a Nexus 5X és 6P

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Google

Az Oreo rendszerről már szinte biztosan nem ugranak tovább, de a biztonsági frissítést még sokáig kapják az utolsó Nexusok.

Hirdetés

A Google referenciamodellek szoftveres támogatása a korábban meghatározott sztenderdek szerint megy: a bemutatástól számított minimum két évig a legfrissebb Android főverzió, 3 évig pedig a legfrissebb biztonsági csomag jár annak, aki ilyen terméket választ.

Csendben változtatták meg az időpontot
Csendben változtatták meg a becsült időpontot [+]

A 2015 szeptemberében bemutatkozott Nexus 5X és 6P tehát a korábbi információk alapján idén szeptemberig volt főverzió-szinten támogatva – ennek megfelelően meg is jött hozzájuk az Oreo –, a biztonsági csomagokat pedig 2018 szeptemberig ígérték. Ez most megváltozott, csendben átírták novemberre ezt a határidőt, tehát két extra hónapot nyertek azok, akik az utolsó Nexus okostelefonok közül választottak.

Előzmények

  • Google Nexus 5X - szép kort megélhet

    Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.

  • Google Nexus 6P - referencia fémcsomagolásban

    Az Android 6.0-t teljes csatafelszerelésben demonstráló Nexus phabletet ezúttal a Huawei szállította, és most tényleg ráfeküdtek a kamerákra.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.