Hirdetés

Kedvező árú Oppót kapott Kína

Az A93s 5G majdnem pont ugyanaz a készülék, mint s utótag nélküli elődje, csak Snapdragon helyett Dimensity hardver hajtja meg.

Hirdetés

Két felső-középkategóriás Oppo is forgalomba, illetve a tesztasztalunkra került idehaza, és a korrekt összkép mellett muszáj volt megjegyeznünk: meglehetősen vastagon firkálták fel a végösszeget az árcédulára. Az Oppo persze mindig magasabb árkategóriájú brand volt Kínában és high-end lejátszóival a nyugati piacon, úgyhogy egyik legolcsóbb 5G-s ajánlata sem a legszemtelenebben árazott Redmik ellen száll harcba.


[+]

Az Oppo A93s 5G mindössze egy karakterrel több mint elődje, és nagyjából egy tulajdonságban tér el, bár a Snapdragon 480-at váltó Dimensity 700 SoC előrelépést jelenthet processzoros és 3D-s teljesítményben. 2000 jüanért ugyan már elég komoly mobilok kaphatók Kínában (95 ezer forint), cserébe viszont 8 GB RAM és microSD kártyával bővíthető, 256 GB-os tároló jár a 188 grammos és 5000 mAh-s teleppel szerelt ketyeréhez, két nanoSIM támogatással, ami kellően bőséges.


[+]

A telefon 6,5"-es FHD+ panelt visel az IPS LCD fajtából, 600 nites napfény alatti fénysűrűséggel, melyből apró, 8 megapixeles szelfiakera hasít ki magának egész apró korongot. Hátul a nagyfelbontású főkamera megvan (48 megapixel, 4:1 pixel binning, f/1,7-es rekeszérték), amihez 2-2 megapixeles makró- és mélységegység szegődött. Egyelőre nem tudni, hogy az A93s 5G elhagyja-e Kína határait, mindenesetre szemre tetszetős darab, és az Android 11-en alapuló ColorOS is rendben.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés