Jövő héten érkezik az 5G-s Honor V30

A november 26-ai dátumot és a mobil alapadottságait már korábban is ismertük, most láthatunk róla renderképeket, viszont kérdés még így is marad bőven.

Aki ár/érték bajnok csúcsmobilok között szeret válogatni, az jó eséllyel figyelemmel szokta kísérni a Honor komolyabb mobiljait is, a mindent beleadó View 20 után pedig egy várhatóan méltó utódot hozhat a cég, régiófüggően V30/View 30 névvel fémjelezve. Fontos mobil lehet ez a márka életében, hiszen a cég által kiadott plakátból kiindulva ez lesz az első 5G-s Honor, tehát szinte biztosan megkapja a Huawei-féle vadonatúj és bivalyerős rendszerchipet, a Kirin 990-et.

Hirdetés

[+]

Korábban, egy tokkal együtt demonstrált hátlapi képen láttuk a szériából ismert, V-alakú, különlegesen tükröződő hátlapot, továbbá három hátlapi kamerát, oldalsó ujjlenyomat-olvasót és dupla kamerának kivágott előlapi lyukat, ami az elődhöz hasonlóan a bal felső sarokban harap ki magának egy szeletet. Ami kissé szomorú lehet, hogy az előddel ellentétben itt már nincs 3,5 milliméteres jack csatlakozó.


[+]

A legnagyobb kérdés persze nem a kimenetekkel kapcsolatos, hanem a szoftveres háttérrel: nyilván az Android 10-re és a Huawei-féle HMS-re számíthatunk, viszont a Google-problémák ugyanúgy érintik az almárkát, mint az anyacég Huawei-t. A kínai premier mindenesetre egy héten belül, november 26-án megtörténik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés