Japánban elérhető a Sony Xperia 10 III lite verziója is

Érdekes marketingstratégia, tekintve, hogy az alapmodell és Lite között lényegében nincs is különbség.

Nem feltétlenül szerencsés, ha a gyártók ugyanazon a néven több, akár jelentősen eltérő konfigurációt adnak ki, de az sem biztos, hogy érdemes volt az Xperia 10 III modellvariánsa miatt új eszközt bemutatnia a Sonynak. Az Xperia 10 III és a kizárólag Japánban piacra kerülő 10 III Lite között tényleg semmi lényegi különbség nincs. Azt, hogy 128 GB helyett csak 64 GB, egyébként bővíthető belső tárhely áll rendelkezésre mindenki el szokta intézni annyival, hogy eltérő memóriakiosztás, kap a vásárlás menüpont alatt egy ikszelhető opciót, meg nyilván egy eltérő árat.

A Sony viszont csinált egy Xperia 10 III Lite modellt, pusztán egy FM-rádió nélküli memóriavariáns kedvéért, utóbbi ráadásul eleve régiófüggő képesség. Itthon speciel sosem volt rádió, úgyhogy részünkről annyi változás történt, hogy felére csökkent a belső tárhely, szóval nyugodtan tekinthetjük úgy, hogy máris készen van a Sony Xperia 10 III Lite tesztünk, ami errefelé olvasható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia 10 III - ez még mindig egyedi

    Ha a felszereltséget és az árat nézzük, elvérzik a Sony középkategóriás ajánlata, a kamera sem lett az igazi, ám mégis van benne valami olyan stabilitás és egyediség, ami érdekes eszközzé teszi.

Hirdetés