Január 18-án debütál egy új Galaxy A

A Samsung indiai weboldala árulta el a dátumot, az egyelőre kérdéses, hogy lokális vagy globális start lesz.

Készül a Samsung a 2023-as év beindítására, február 1-én érkezik a pletykák szerint az S23-as csúcsmobil család, ám előtte, egyből jövő héten szerdán már debütálhat az a telefon, melyből valószínűleg a legtöbbet el fogja adni a dél-koreai gyártó az évben. Január 18-a lehet ugyanis a Galaxy A54 premierjének dátuma, Indiában legalábbis, derül ki a Samsung helyi weboldalán megjelent aloldalból.

Ugye, milyen izgalmas színek?
Ugye, milyen izgalmas színek? [+]

Az Awesome 5G-s élményt nyújtó készülékről sok konkrétum nem derül ki azon kívül, hogy fekete, burgundi és zöld színekben készül majd, 6,6 hüvelykes képátlójú, 120 Hz-es FHD kijelzőt kap, két napot is kibírhat egy töltéssel, lesz optikai képstabilizálás a kamerájában és 8 GB RAM-mal lesz felszerelve. Plusz a legújabb One UI fut majd rajta, de az egyelőre nem ismert, hogy milyen hardveren.

Az OIS, a 120 Hz-es kijelző és a 8 GB RAM enged arra következtetni, hogy a Galaxy A54-ről van szó, az A34 esetén ugyanis 90 Hz-es és 6,5 hüvelykes kijelzőről volt szó a korábban kiszivárgott információk között, s az elmúlt években is mindig kicsit (0,1”-kel) nagyobb volt az ötvenes szériába érkező mobil. De az is lehet, hogy a CES-en bemutatott Galaxy A14 egy felturbózott változatát kapja meg India valami más néven.

Frissítés: A Galaxy A14 5G és a Galaxy A23 5G voltak a megjelenés tárgya, az A54 és az A34 így március környékén várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés