Hirdetés

IFA blog: Szentkuti11 megérkezett, van dolgunk rendesen

Szentkuti11 kolléga a repülőgépes affér után végül sikeresen elvonatozott Berlinbe, tudott is aludni éjszaka, úgyhogy reggel a már említett zuhanyzás után újult erővel vetette be magát a munkába. Volt is dolgunk rendesen, (a poszt élesítését nézve tegnap) délelőtt 11 órakor Bone és Szentkuti11 az Acer eseményén kezdtek, ahol nagyon sok dologról esett szó, a Predator 8-at és az új androidos gépeket sikerült is megírni, de utána rohanni kellett az ASUS eseményére, ahol nem várt méretű sor várt minket. Az időhiánytól függetlenül tudtunk írni a ZenWatch 2-ről, a Zenfone Zoomról, a Zenfone 2 Deluxe-ról és Laserről, valamint a Zenpad S 8.0-ról is, így gyakorlatilag ez lett az egyetlen esemény, amiről tisztességesen be tudtunk számolni.

A Huawei sajtóeseménye egy órási show volt, ennek megfelelően elég hosszúra is sikerült.
A Huawei sajtóeseménye egy órási show volt, ennek megfelelően elég hosszúra is sikerült. [+]

Ezt követték a problémák. A Huawei eseménye sokkal tovább tartott, mint az a mi szempontunkból ideális lett volna, a gyártó óriási show-t csinált divatbemutatóval, a célközönség inkább a lifestyle-újságírói vonal volt, ezt a nagy rohanásban sajnos kevésbé tudtuk díjazni, ennek megfelelően csak a Mate S-ről tudtunk írni, ráadásul az elcsúszott esemény miatt a cég dizájnrészlegének vezetőjével esedékes interjúnk is elmaradt, de remélhetőleg fogjuk tudni pótolni. Öröm az ürömben, hogy kaptunk egy tesztpéldányt, úgyhogy holnap remélhetőleg mérési eredményeket is tudunk majd publikálni róla. Bár ezek után hiba lenni bármit is ígérni, de hamarosan erre is sor kerül majd.

IFA blog: Szentkuti11 megérkezett, van dolgunk rendesen
[+]

A Sony sajtótájékoztatón viszont nagyon nehezen ment a munka, WiFi nem volt, a mobilinternet sem működött, leülni nem volt lehetőség, ezért több óra késéssel számolhattunk be az ujjlenyomat-olvasóval debütáló Xperia Z5-ről és a 4,6 hüvelykes kijelzővel felszerelet Xperia Z5 Compactról. A jó hír viszont, hogy körülbelül másfél tucatnyi anyagunk van most a csőben, amelyek egy részét a berlini metrón írtunk meg, úgyhogy a szállásunkon erősen akadozó internettől függetlenül ezek holnapra élesek lesznek, bőven lesz miről olvasni. Ráadásul anyagokat is tudunk majd gyűjteni, két Samsung eseményen is részt veszünk, lesz interjúnk a Sony egyik vezetőjével, elnézünk az LG sajtótájékoztatójára, plusz este kerül megrendezésre a ShowStoopers nevű miniesemény, ahol sok kisebb és nagyobb céggel is találkozhatunk majd. Tartalmi szempontból tehát holnap durran be igazán az IFA, pedig csak holnapután kezdődik.

Előzmények

Hirdetés