Húszmillió előrendelés érkezett eddig az S6-ra

A barcelonai MWC-n talán a Samsung új termékei szóltak a legnagyobbat, hiszen a Galaxy S5-höz képest az S6 és az S6 Edge jelentős változásokon átesett, kezdve mindjárt a fémből és üvegből megalkotott külsővel, de a Gorilla Glass 4-es üveglapok alá is került bőven újdonság. Ilyen a 14 nanométeres alapokon nyugvó Exynos chipset, az ultragyors UFS 2.0-ás tárolóegységek, vagy az optikai képstabilizátorral megáldott Sony IMX szenzor.

Az persze a jövő zenéje, hogy az S6 és az S6 Edge megfordítja-e a Samsung profitjainak csökkenő tendenciáit, és a kisebb, hátlap mögé zárt telep, vagy a microSD kártyafoglalat hiánya egy bizonyos vásárlóréteget eltérít-e az új Galaxyktól, szolgáltató oldalról mindenesetre nagyon komoly sikerre számítanak.

A The Korea Times belső információk alapján megtudta, hogy az operátorok eddig 20 millió darab új készülékre adtak le rendelést. Ebből 15 millió a 700 eurótól megvásárolható Galaxy S6-ra érkezett, 5 millió pedig a még drágább S6 Edge-re. A szolgáltatói előrendelésekre még rájönnek majd a kártyafüggetlen, felhasználói előjegyzések is, úgyhogy elképzelhető, hogy ezúttal nem a rendelések száma, hanem azok teljesítése okoz majd a Samsungnak fejtörést. Az első piacokon április 10-től kezdik az új Galaxykat értékesíteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés