Olcsó és egyedi a Lenovo új nyolcmagos phabletja

Hirdetés

A Meizu magasra tette a mércét az m1 note árazásával a Kínai Népköztársaságban, ahol ötvenezer magyar forintnak megfelelő jüan alatt árulja az 5,5 hüvelykes, Full HD-s, MediaTek MT6752-es mobilt. A Lenovo most pont ugyanerre készül a 900 jüanos, azaz mintegy negyvenezer forintos K3 Note-tal, amely úgyszintén 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítőt, ugyancsak 64 bites, MT6752-es SoC-t, és szintén 2 gigabájt RAM-ot kapott 16 gigabájtos belső tároló társaságában.

A kamerák felbontása is hasonló, azaz a hátlapra 13, az előlapra pedig 5 megapixeles modul került. A 3000 milliamperórás akkumulátor viszont kicsit szűkösebb az m1 note 3140-es telepénél, 7,6 milliméteres vastagságával viszont a K3 Note vékonyabb. A készülék különlegessége, hogy a fenti műanyag hátlappal is megvásárolható, ám a kör alakú elem a Lenovo logóval csak díszítőelem. A K3 Note két SIM-kártyát fogad be, az első számúval 4G hálózatokra is fel lehet kapcsolódni.

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés