HTC Butterfly S BoomSounddal, Sense 5-tel?

Hirdetés

A HTC az elmúlt időszak pénzügyi nehézségei után most erős növekedésben van, aminek egyik oka valószínűleg az újragondolt dizájn, valaminte a tajvani gyártó zászlóshajójának, a HTC One-nak a sikere. Az HTC One és a Desire 600 egyaránt megkapták a BoomSound névvel illetett sztereó hangszórót, ami az átlagnál erősebb és tisztább hangzást ígér, azaz a zenék élvezhetőségét igyekszik mobilos körben a legmagasabb szintre emelni. Peter Chou, a HTC vezérigazgatója természetesen továbbra is nagy fantáziát lát ebben és igyekszik minél több készülékbe beépíteni a sztereó hangszórót.

Ha lehet hinni a VR-Zone értesüléseinek, akkor a hamarosan megjelenő Butterfly S modellbe is beszerelik a Boom Sound-féle technológiát. A fenti képeken látható Butterfly S valószínűleg 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt kapott, mely alatt és felett piros keretbe illesztett hangszórók találhatók. A BlinkFeed miatt a Sense 5 felület is valószínűsíthető, az ultrapixeles kamera viszont egyelőre kérdéses. Sokat mindenesetre már nem kell várni, hiszen a készüléket jövő héten hivatalosan is leleplezik majd Tajvanban, de esélyes, hogy akárcsak a Butterfly, az utód sem fog hivatalosan eljutni az európai piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Készül a HTC M4 és G2

    A legfelső mezőnybe szánt M7 mellett egy erős középkategóriás és egy minimálisan ráncfelvarrt alapmodellel is készül a tajvani gyártó.

  • HTC One X+ - ha kell egy kis energia

    A HTC One X+ az előnyére változott, ráadásul a Jelly Beant is megkapta, ám nem éppen pénztárcabarát az árazása.

  • Négymagos okostelefonok viadala

    Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.

Hirdetés