Honor Watch GS 3 néven jött meg a cég friss okosórája

Roppant hosszú készenléti időt és az eddiginél pontosabb pulzusmérést ígér, miközben csak 44 grammot nyom.

A Honor a Magic V bejelentése mellett egy új órát is megvillantott: a Watch GS 3 egy letisztult formatervű, elegáns formatervű készülék lett, amely egyelőre a kínai piacon startol el, de több esély van arra, hogy befusson a közeljövőben Európába is. Sajnos a bemutatón egy csomó technikai specifikáció hiányzott, azt azonban lehet tudni, hogy pusztán 44 grammos tömegű a szerkezet, csupán 10,5 mm vastag, 1,43 inch átmérőjű, 1000 nites fénysűrűségű AMOLED panelt kapott 326 ppi-s képpont sűrűséggel, mindez pedig egy hajlított üveg mögé van rámolva.


[+]

A Watch GS 3 nyolccsatornás pulzusmérő szenzort kapott alulra, amely a Honor szerint 97%-os pontosságot tud úgy, hogy gépi tanulásos megoldással rá is segítenek az adatokra. Ez elég fontos előrelépés, de talán annak még többen örülnek majd, hogy kétcsatornás a GPS is, vagyis jóval hamarabb talál jelet a készülék, illetve pontosabban követi majd a mozgásunkat is, a gyártó szerint arra is képes, hogy egy klasszikus, 400 méteres stadion-futópályán megkülönböztesse, hogy külső, vagy belső íven futunk-e.


[+]

A legdrágább kivitelű változat nappa bőr szíjat és aranyozott óratestet képvisel, a hagyományosabb modellek 316L rozsdamentes acél házat kaptak. A termék vízálló, mintegy 100 különböző mozgásformát ismer, ebből kilencet magától is detektál (például a futást és az úszást), az óralapoknál pedig a téli olimpiára készülő kínai gyorskorcsolyázók támogatása kapcsán csináltak egy-két extra megoldást (Liu Shaolin Sándor most furcsán érzi magát). A Honor azt mondja, hogy 14 napos készenléti időre képes a GS 3, ha folyamatoson használjuk a GPS-t, akkor 30 órán keresztül bírja egy töltéssel.


[+]

1300 yüan a kezdőár, az aranyozott kivitelért 1500 yüant kérnek, ez jelen árfolyamon 65 és 75 ezer forintot jelent, de nyilván ezek kínai árak, ha el is jutnak felénk ezek a termékek, vélhetően 20-25%-kal magasabb árral számolhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés