Honor koncepciókészülék érkezik 16-án

A Huaweiben az a jó (azon túl, hogy mára rendkívül versenyképes mobilokat gyártó, hatalmas vállalattá nőtték ki magukat az első, hálózatkiépítésre támaszkodó éveik után), hogy saját márkás termékeik mellett ott az online értékesítésben, különösebb reklámhadjáratok nélkül futó Honor brand. Itt-ott faragva a költségvetéseken, ez olyan jó ár/érték arányú eszközöket jelent, mint mondjuk a Honor 8, vagy épp a minap bejelentett 6S, de high-end modelljük is van a QHD-s V8 személyében.

Valami érkezik december 16-án
Valami érkezik december 16-án

Most ez utóbbi, drágább Honor készülékek sorához csatlakozhat egy eszköz, amit az AndroidPure csak Honor Magic néven emleget, és a Honor.cn által közzétett animGIF alapján a portál ívelt kijelzős koncepciómobil bemutatására számít. Nem ismeretlen persze ez sem a sencsenieknek: a Porsche Design Huawei Mate 9 és a Mate 9 Pro is edge megjelenítőt kapott, bár nálunk egyelőre egyik sem bukkant még fel. A lapos kijelzős változat viszont már igen, és a tesztje végén írtam, hogy személyében a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét – ám akinek túl nagy vagy drága, még mindig megvárhatja a Kirin 960-as Honorok érkezését. Nos, december 16-án talán egy ilyen mobil mutatkozik be, legalábbis a kínai piacon.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatták a Huawei Mate 9 Pro-t

    A kínai belpiacra szánt Huawei Mate 9 variáció lényegében megegyezik a Porsche Design Huawei Mate 9 paramétereivel a méregdrága brandelést leszámítva.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés