Honor blog: Gyere és ismerd meg az új Honor termékeket!

Óriási tervekkel vágott neki Magyarországon a Honor a 2019-es évnek. Mi is megírtuk, hogy a márka tavaly év végén hazai képviseletet kapott (miután levált a Huawei-ről), nyilván a cél az, hogy erősítsék itthon a jelenlétüket, illetve a Honor eszközök iránt érdeklődő felhasználókkal is erősebb legyen a kötelék.

Pont emiatt a Honor most közönségtalálkozót szervez, amely március 28-án, Budapesten az Akvárium Klubban kap helyet, erre pedig természetesen várják a Mobilarena olvasóit is. Ugyanakkor a kapacitás nem végtelen, tehát jelenleg az a biztos, hogy az első 10 jelentkező mindenképpen ott tud lenni, a többieket pedig várólistára fogjuk tenni, hiszen nem csak a fórumról érkezhetnek jelentkezők, hanem egy Instagram játék keretében is:

 

View this post on Instagram

Meetup részvételi feltételek a kommentszekcióban!

A post shared by Honor Magyarország (@honorhungary) on Mar 14, 2019 at 8:32am PDT

 

Nyilván érdemes lesz eljönni, hiszen egyrészt igyekszik a gyártó olyan programmal szolgálni, amely érdekes lehet mindenkinek, másrészt mutatkozik némi esély arra, hogy kis szerencsével egy ajándékkal is hazatérhessen két ember. A résztvevők között egy Honor 8A okostelefont sorsolnak majd ki a rendezvényen, illetve lesz egy kvíz is, ahol a legügyesebb válaszoló egy Honor Band 4-et vihet majd magával.


[+]

Mindezeken felül a vendégek kapnak kedvezményes vásárlásra jogosító kupont, ha a friss FlyPods Lite headsetre ácsingóznának, az pedig szinte természetes, hogy a Honor készül harapnivalóval és innivalóval is bőségesen. A hivatalos program elvileg 18:00-kor kezdődik, de mér fél 6-tól lehet érkezni. Először a Honor hazai vezetője beszél az új termékekről és a márka idei terveiről, aztán pedig egy kötetlen kerekasztal beszélgetésbe torkollik a történet, ahol a Honor részéről Ament Amarilla, a Tech2-től Barabás Laci, a mi részünkről pedig Szentkuti Ákos és jómagam veszünk részt. Itt bárki feltehet kérdéseket, de nekünk is vannak témáink, amiket megbeszélnénk, foglalkoznánk a kijelzők evolúciójával, a kamerák fejlődésével és a mesterséges intelligenciával is, de bármilyen, a Honort is érintő témát örömmel kivesézünk, ha mutatkozik rá érdeklődés.

Valamikor az este folyamán lezajlik a kvíz is, a Honor 8A okostelefont is kisorsolják a résztvevők között kicsivel 21 óra előtt, ami elvileg a rendezvény hivatalos végét is jelenti, de természetesen menet közben meg lehet majd nézni az összes elérhető Honor terméket, lehet beszélgetni az illetékesekkel, a View 20 ToF kameráját használva pedig mindenki kipróbálhatja a síelési tudását is egy játék keretében.


[+]

Ez tehát az első hazai Honor meetup programja, ehhez a beharangozóhoz szokás szerint automatikusan nyílik a kapcsolódó fórumtéma, jelentkezni ott lehet az eseményre. Elég csak annyit beírni, hogy mindenképpen jönnél, utána privát üzenetben felvesszük veled a kapcsolatot, hogy az adatokat egyeztessük. Találkozzunk március 28-án, 18 órakor a budapesti Akvárium Klubban!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Honor blog: Belépő szintre érkezik a 8S

    Nagyon olcsón válik elérhetővé a cég újdonsága, a friss Android, a korrektnek ígérkező üzemidő és a kompromisszummentes dual SIM teheti csábítóvá a kedvező ár mellett.