Hivatalosnak nevezhető kép az Oppo okosórájáról

A cég alelnöke osztotta meg az első fotót a bemutatás előtt álló újdonságról, ami egyébként erősen hajaz az Apple Watch-ra.

Hirdetés

Az Oppónál tavaly december óta utalgatnak arra, hogy készülnek a saját okosórás megoldásukkal, ám az akkori nyilatkozatukból még az sem derült egyértelműen ki, hogy az esztétikusabb, de megjelenítés szempontjából kevésbé praktikus kör alapú, vagy az Apple Watch által elindított, lekerekített téglalap formátumot veszik-e majd fel. A gyártó alelnökének frissen megosztott weibós képe alapján szerintem mondanom sem kell, végül melyik vonalon indultak el.

Az alapfelépítés tehát kísértetiesen fog hasonlítani a cupertinóiak megoldásához, ám kezelőszervek terén valamelyest variáltak, a korona + gomb megoldást két gombosra cserélték, a kettő közé pedig jól láthatóan egy mikrofont tettek, tehát telefonálni biztosan lehet majd vele, kérdés, hogy ez sima Bluetooth-kapcsolattal, a telefon közelségével valósítható-e majd meg, vagy esetleg egy eSIM-es megoldás is belefér majd az árcédulába? Amit biztosan tudunk, hogy az Oppo első negyedévre ígérte a terméket, és mivel általában komoly standdal vannak jelen Barcelonában, az MWC 2020 lehet az a hely, ahol az óra ténylegesen bemutatkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés