Hivatalos videókon a Vivo V15 Pro

Hirdetés

Másfél hét múlva a világ egyik legnagyobb, bár errefelé egyelőre ismeretlen gyártója új terméket hoz a felső-középkategóriába, mindössze egy évvel az után, hogy a teljesen káva- és bevágásmentes termékkategória még csak egy darab prototípus formájában létezett, ez volt a Vivo Apex.

Abból lett az igen drága Vivo Nex, majd annak dupla kijelzős változata, idén pedig eljött az idő, hogy a felül kiemelkedő szelfikamera és a tényleg csupa kijelző előlap a vékonyabb pénztárcának is elérhető legyen. Legalábbis első körben Indiában, melynek Vivo képviselete nem titkolja tovább a V15 Pro küllemét és kameráit.

A gyártó megapixel-számháborúra készül, a motorikusan kiemelkedő, önfotós modul ugyanis 32 megapixeles lesz, míg a hátlapi főkamera 48 megapixeles, 12 effektív megapixellel. Hátul egyébként még két másik szenzor is helyet kap, ezek funkcióit hivatalosan még nem árulta el a gyártó.

A képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó se mindennapos a csúcskategória alatt, persze India pont egy olyan piac, ahol feature-dömpinggel lehet vásárlót elcsalni a tradicionális gyártóktól, és ez elég jól megy a kínai vállalatoknak. Indiát egyébként a Kínai Népköztársaság piaca követheti. ott Vivo X25 néven bukkanhat fel a fenti jószág.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés