Helyi gyártással reagálhat az indiai igényekre a OnePlus

Hirdetés

Némileg drágább, viszont annyival jobb is lett a OnePlus 3T a 3-nál, és akkora az igény a 6/64 és 6/128 gigabájtos kiszerelésekben sem csillagászati összegért kapható phabletekre, hogy egyelőre mindent nem tud a gyártó kielégíteni. Indiában eddig is jól állt a OnePlus szénája, a középkategóriás X például annyira kapós volt, hogy a gyártás leállításáig a Foxconn indiai üzemeiben is legördült ezekből az eszközökből. Most a 3T iránti helyi kereslet eredményezheti ugyanezt.

Az 5,5 hüvelykes képátló és a FHD felbontás is a régi
Indiában is rengetegen kívánják rátenni a kezüket a OnePlus 3T-re [+]

Az IDC szerint a OnePlus a Samsung és az Oppo mögött a harmadik legnépszerűbb gyártó az indiai prémium szegmensben, amelynek a határát arrafelé 300 dollárnál húzzák meg. India az összes OnePlus eladás harmadáért felel, és a 3T-re 200 ezer regisztráció érkezett eddig, amióta az Amazon ottani kínálatába felkerült 30 ezer rúpiás, azaz 132 ezer forintos áron. Hogy még időben elég ilyen phablet eljusson az érdeklődők tulajdonába, a OnePlus már a januártól megkezdheti a 3T Indiai összeszerelését, írja a Reuters. Azt viszont nem pontosította a publikációnak nyilatkozó Vikas Agarwal, a gyártó indiai ügyeinek egyik vezetője, hogy ezúttal is a Foxconn lesz-e a partner, avagy mással szerződnek le. Azt viszont elárulta, hogy a termékek Indiában továbbra is csak az Amazonon lesznek elérhetők, viszont Bengaluruban (régebbi nevén Bangalorban) hamarosan OnePlus élményközpont nyílik, ahol személyesen is meg lehet ismerkedni például a fenti phablettel.

Előzmények

  • Frissítést kapott a OnePlus 3T, de még nem a nougatosat

    A 7.0-s update még tesztfázisban van, a OnePlus 3-ra ki is jött a második előzetes változat. Az Oxygen OS 3.5.4 mindeközben 6.0-s alapokon nyújt a 3T-nek gyógyírt.

  • OnePlus Icons - ígéret szép szó

    Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés