Hatalmas kameralencsével érkezhet a HTC One E9

Hirdetés

Az MWC-n a HTC One M9 már bemutatkozott, a tajvaniaknak ugyanakkor létezik egy E-előtagos szériája is. A HTC One E8 tavaly többé-kevésbé megtartotta az M8 formavilágát, igaz, műanyagra cserélte a fémburkolatot, emellett jelentősen megnövelte a hátlapi kamera felbontását. A bejelentés előtt álló One E9 is hasonló módon a fotózásra koncentrálhat, lásd a méretes lencsét az alábbi TENAA által közzétett képeken.

A TENAA a fenti fotók mellett némi hardveres információt is közzétett. Ezek szerint az E9 megjelenítője 5,5 hüvelykesre nőhet QHD felbontással, a 64 bites, nyolcmagos SoC pedig a Qualcomm Snapdragon 810-esről a MediaTek MT6795-ös variánsára válthat. A memória mérete maradhat 3 gigabájt, a belső tároló pedig 32 gigabájt. A One E9 2800 milliamperórás akkumulátort kaphat. A megjelenés időpontja még nem ismert, mindenesetre heteken belül bemutatkozhat a fenti termék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Kamera előtt pózolt a HTC One E9

    A tajvani gyártó több újdonsággal is készülhet a közeljövőben, az egyik egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel szerelt telefon lehet.

  • Bemutatkozott a One E9+ is

    A HTC One M9+ mellett annak phabletkijelzős, ugyancsak QHD-s fivére is elstartolt Ázsiában, nem kevésbé impresszív hardveres tudással.

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés