Hirdetés

Hatalmas kameralencsével érkezhet a HTC One E9

Hirdetés

Az MWC-n a HTC One M9 már bemutatkozott, a tajvaniaknak ugyanakkor létezik egy E-előtagos szériája is. A HTC One E8 tavaly többé-kevésbé megtartotta az M8 formavilágát, igaz, műanyagra cserélte a fémburkolatot, emellett jelentősen megnövelte a hátlapi kamera felbontását. A bejelentés előtt álló One E9 is hasonló módon a fotózásra koncentrálhat, lásd a méretes lencsét az alábbi TENAA által közzétett képeken.

A TENAA a fenti fotók mellett némi hardveres információt is közzétett. Ezek szerint az E9 megjelenítője 5,5 hüvelykesre nőhet QHD felbontással, a 64 bites, nyolcmagos SoC pedig a Qualcomm Snapdragon 810-esről a MediaTek MT6795-ös variánsára válthat. A memória mérete maradhat 3 gigabájt, a belső tároló pedig 32 gigabájt. A One E9 2800 milliamperórás akkumulátort kaphat. A megjelenés időpontja még nem ismert, mindenesetre heteken belül bemutatkozhat a fenti termék.

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

 • Kamera előtt pózolt a HTC One E9

  A tajvani gyártó több újdonsággal is készülhet a közeljövőben, az egyik egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel szerelt telefon lehet.

 • Bemutatkozott a One E9+ is

  A HTC One M9+ mellett annak phabletkijelzős, ugyancsak QHD-s fivére is elstartolt Ázsiában, nem kevésbé impresszív hardveres tudással.

Előzmények

 • HTC Desire Eye - szemmel ver

  A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés