2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hat napot késik, ajándékokkal érkezik a Meizu Pro 5

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MobiPicker

A gyártó megerősítette, hogy Pro 5 névre hallgató high-end csúcskészülékük a korábbi hírekkel szemben csak pár napot késik, az előrendelők ráadásul másfél millió dollár értékű kompenzációban részesülnek.

Hirdetés

Mit kell tennie egy fiatal gyártónak, hogy a nagyok közé felemelkedjen? Jó készülékeket gyártani, azokat jó áron eladni és bizonyítani, hogy a vásárlók jönnek először. Az 55 ezer forintos, Full HD-s Meizu m2 note csak ízelítő idehaza abból, hogy mennyire előnyös ilyen szempontból a Kínai Népköztársaságban élni, ahol rendkívül olcsón lehet az összes Meizu mobilhoz hozzájutni. Az iPhone 6s Plus, az Xperia Z5 Premium, a Lumia 950 XL, az LG V10 vagy a Galaxy Note5 ellen harcba küldött, Exynos 7420-as Meizu Pro 5 is a konkurencia árszabása alatt vásárolható meg, mintegy 122 ezer forintért helyi adóterhek előtt.

Bemutatkozott a Meizu PRO 5

„Nem tökéletes”, de a Meizu Pro 5 nagyon közel kerülhet hozzá [+]

Nem véletlen, hogy sokan előrendelték a készüléket, amelynek kiszállítását október 12-től vállalta a Meizu, azonban egy tájfun és az egyik összeszerelő üzemet érintő áradást követően azt lehetett hallani, hogy az 5,7 hüvelykes, FHD-s AMOLED panellal felszerelt készülék polcra kerülése csúszik. A Meizu most ebből a szempontból jó hírrel szolgált: egyfelől cáfolja, hogy az áradás hátráltatná a megjelenést, a gond a fém hátlapot és az NFC chipet érinti, de már megoldották a dolgot. Éppen ezért hivatalos közleményben azt ígérik, hogy hat nappal az eredeti időpont után megkaparintható lesz az első adag Pro 5, a késedelemért ráadásul másfél millió dollár értékű kompenzáció jár azoknak, akiket érint a dolog. Mindenki 8600 forint értékű „baleset biztosítást” kap a véletlen leejtésekre vonatkozóan, a 32 gigabájtos verziót megrendelők ezen felül egy 5500 forint értékű mikrofonos fülest, a 64 gigabájtosat kosárba helyezők pedig az előbbieken túl még egy 5500 forint értékű FlyMe kupont is. Így már kevésbé fájhat a hatnapos késés, sőt: alighanem sokan látnának szívesen hasonló csúszásokat a jövőben.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.