Hamarosan piacra kerülhet a Desire 620

A tajvani NCC oldalán (ugyanaz mint az FCC, vagyis Egyesült Államok Hírközlési Hatósága) jelent meg egy új készülék, mely a leírás alapján a HTC Desire 620 lesz. A dokumentum alapján kétféle verzióban kerülhet piacra a gyártó középkategóriás terméke, a 620h egy 3G kapcsolatra képes telefont, a 620u pedig egy 4G/LTE támogatással rendelkező mobilt takar.

HTC Desire 610
[+] HTC Desire 610

Mindkét modell két SIM-et kezel, ám más egyelőre nem derült még ki az újdonságról. A megnevezésből két dolgot lehet sejteni, az egyik, hogy az NCC jóváhagyását elnyerő készülék valószínűleg a fenti képen is látható Desire 610 utódja lehet, de akár a Desire 616 örökébe is léphet, ami viszont annyiból meglepő lenne, hogy utóbbi csak júniusban került forgalomba, így egy kicsit gyors lenne a frissítési ütemterv. A Desire 620 mindenesetre hamarosan debütálhat, más kérdés, hogy mely piacok számára válik elérhetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 610 - műanyagba zárt drága erő

    A tajvani gyártó újdonsága négymagos processzorral, sztereó előlapi hangszóróval, LTE-támogatással támad, a külső viszont elég szegényes, az ár pedig magas lett.

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

Hirdetés