Hamarosan megszűnhet a Nokia Lumia 1020 forgalmazása

A Nokia Lumia 1020 még mindig a kamerával rendelkező mobiltelefonok királya, legutóbbi tesztünkben is bizonyította egyedülálló képességeit. Az idő viszont úgy tűnik, hogy eljárt felette, az @evleaks által megszellőztetett információk szerint ugyanis szeptember 14-én megszűnik a masina hivatalos forgalmazása, így a Microsoft nem fog szállítani több készüléket, ha pedig mégis, kizárólag limitált számban fogják ezt megtenni.

Hamarosan megszűnhet a Nokia Lumia 1020 forgalmazása

Az üzletek sem fogják már tárolni a modelleket, így aki még hivatalos forrásból biztosan be szeretné szerezni a finnek telefonját, annak érdemes egy kicsit iparkodnia. Ugyan a redmondi cég nem erősítette meg a forgalmazás megszűnésének tényét, mivel a 1020-at már több, mint egy éve jelentették be, nem tűnik valószínűtlennek a piacról való kivezetés szándéka. Ha ez megvalósul, akkor viszont reméljük, hogy egy erősebb hardverrel és még továbbfejlesztett PureView kamerával szerelt variánst mutat be Microsoft, ami újra letarolhatja majd a mezőnyt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Nokia 225 Dual SIM - hagyományokat követ

    Még mindig a Nokia az, aki a legtöbbet foglalkozik a hagyományos készülékekkel, teszalanyunk egy nyomógombos mobil, ami kiválóan teszi a dolgát - ha nincs sok elvárásunk.

  • Nokia X Dual SIM - bétateszt következik

    Érdekes gondolat olyan androidos okostelefont csinálni, ami feature phone-nak akarja mutatni magát. A finnek újdonsága ennek ellenére piacra került.

  • Nokia Lumia 1020 - fényképesztő

    Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.

Hirdetés