Hamarosan érkezik az Xperia M4 Aqua

Hirdetés

Ugyan a Sony a hírek szerint nem tart sajtótájékoztatót az idei Mobile World Congress kiállításon, mégis szárnyra kapnak pletykák arról, hogy új készülékek kerülnek leleplezésre. Nem sokkal ezelőtt az Xperia Z4 Tablet debütálásáról lehetett hallani, most pedig az Xperia M4 Aqua készülék csatlakozott a táblagéphez. Az Aqua kifejezés a japánok középkategóriás termékének vízálló változatát takarja, a masina pedig az M2 Aqua örökébe lépne, amit kevesebb mint egy éve mutatott be a vállalat.

Az információ egyébként egy dokumentum fent látható részletéből származik. A leírás szerint a Sony újdonsága már Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel lát napvilágot, a védettséget pedig az IP68-as szabványnak való megfelelés garantálja. A specifikációkat tekintve egyelőre nem lehet tudni semmit, éppen ezért is kicsit fura lenne, ha már Barcelonában bemutatásra kerülne bármilyen japánok által fabrikált okostelefon vagy tablet. Ettől még persze lehetnek meglepetések, az Xperia E4 és E4g is csöndben lépett a piacra, mindenesetre pár nap múlva már mi is többet fogunk tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Bemutatkozott a Sony Xperia E4

    A középkategóriába pozicionált okostelefon 5 hüvelykes qHD megjelenítővel startolt el, és megvásárolható lesz egy, illetve két SIM-kártyás változatban.

  • Sony Xperia M2 Aqua - japán búvár

    A japán gyártó nem csinált mást, mint fogta a közkedvelt középkategóriás telefonját, és ellátta IP68-as védelemmel, hogy a víznek és a pornak is ellenálljon.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia L - rutinosan homorít

    Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.

Hirdetés