Hamarosan befut az LG G6 Pro és a G6 Plus?

Hirdetés

Az ET News meglepő pletykáról adott hírt: hamarosan két új variánsa is leleplezésre kerül a közel kávamentes G6-nak. Elevenítsük fel: a phablet Snapdragon 821-es SoC-vel, 4 GB RAM-mal és 32 vagy 64 GB-os tárolóval mutatkozott be. A magyar, brit vagy amerikai termékoldalt megnézve rendszerint a kisebbik tároló van feltüntetve, plusz a vezetékmentes töltés Észak-Amerika privilégiuma. Dél-Koreában viszont 4/64 GB-os kiszerelésben vásárolható meg, és hamarosan érkezhet ennek a kisebb és nagyobb variánsa, nagyjából változatlan specifikációval.

LG G5 és G6. Sokat fejlődött a kijelző/előlap arány
Az LG G6 (jobbra) hamarosan 32, 64 és 128 GB-os változatban is elérhető lehet Dél-Koreában. Egyelőre a középső kiszerelésben kapható [+]

A G6 Plus igen kövér, 128 GB-os tárolót kaphat és vezetékmentes töltést, az ET News tippje szerint 1 millió wonos árcédulával (245 ezer forint), míg a G6 Pro 32 GB-os tárhelyet és 800 ezer wonos bilétát (196 ezer forint). A koreai publikáció úgy tudja, ezek a hónap végén piacra kerülhetnek az LG hazai piacán, mindhárom helyi szolgáltatónál, később pedig a nemzetközi színtéren is megjelenhetnek. Végezetül az ET News úgy hallotta: a kedvező árfekvésű LG okostelefonokat ezentúl rendre az X-széria részeként kívánják piacra dobni. Bár a gyártó ezeket a pletykákat nem erősítette meg, az AndroidAuthoritynek annyit elárult: valóban szélesíteni kívánják portfóliójukat és azon belüli opcióikat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Bemutatkozott az LG G6+

    A gyártó eszközölt némi ráncfelvarrást az idei csúcsmodellen, így az LG G6 már Plus verzióban is elérhető lesz.

Előzmények

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

  • Kipróbáltuk az LG G6 prototípusát

    A hangsúlyozottan nem végleges készüléket egy hete használjuk, méregettük, fotóztunk vele, és ezek alapján megpróbáljuk kitalálni, a végleges mennyire lesz népszerű.

  • Öt új készüléket jelentett be az LG

    Ahogy várható volt, az LG öt új készüléket jelentett be, amelyeket a CES-en mutatnak be az érdeklődőknek.

Hirdetés