Galaxy blog: Reklámfilmek a Galaxy S II főszereplésével

A mai bejegyzésben néhány érdekességgel szolgálunk, ugyanis összegyűjtöttük a Galaxy S II reklámszpotjait, mint azt a cím is mutatja. A Samsung marketinggépezete ezerrel pörgött, nyolc rövidfilmet is összedobtak, amelyek a telefon és a rajta futó rendszer képességeit hivatottak bemutatni.

A videókat két kategóriába lehet bontani. Az első négy rövidfilm a 2011-es Mobile World Congress-en tartott sajtótájékoztatón debütált, a szpotok fő koncepciója, hogy emberi történeteken keresztül mutatják be a koreaiak új zászlóshajóját. A Letter from Kai a telefonon futó játékokat és a GPU-ban rejlő lehetőségeket mutatja be, a Letter from Amy a képalkotási képességekre fókuszál, a Letter from Jim egy üzletember szemszögéből mutatja be a mobilt, a Letter from Kashandrában pedig egy divattervező asszisztenseként működik a Galaxy S II.

A második négyesfogat szereplői pedig a hangvezérlést, a kétmagos processzor sebességét és a Super AMOLED Plus által nyújtott vizuális élményt hivatottak bemutatni néhány 20-30 másodperces videó segítségével.

Előzmények