Galaxy blog: Denevérbőrbe bújt az S7 edge

A Warner Bros. és a Samsung összefogásának eredménye a DC Comics ikonikus alakja, a Denevérember előtt tisztelgő S7 edge Injustice Edition

Elmúlt három éves az DC Comics hősein és antihősein alapuló Injustice: Gods Among Us, és ennek apropójából a kiadó Warner Brothers és az okostelefonjairól ismert Samsung különleges, limitált mobilvariánssal kedveskedik: íme a Galaxy S7 edge Injustice Edition.


[+]

Batman (vagy ha úgy tetszik, Denevérember) a DC Comics legismertebb hőse, és a kapcsolódó S7 edge stílusosan éjfeketébe öltözött, aranyszínű denevér logóval a hátlapon, illetve aranyszínű kamerakerettel, home gombbal és beszélgetési hangszóróval.

A QHD-s AMOLED panel is igazodik a Sötét Lovag világához: a kapcsolódó TouchWiz témán ugyancsak a feketék dominálnak, és a tárcsázó, az ikonok és a többi elem is a képregény, illetve játékvilághoz igazodik. Többről van szó egy átfestésről és témáról: az S7 edge Injustice Edition csomagolása fekete Gear VR-t rejt, illetve Oculus VR vásárlási utalványt és a Gods Among Us játékban elkölthető krediteket.


[+]

Első körben a Kínai Népköztársaságban, Szingapúrban, Oroszországban, Dél-Koreában és Latin-Amerika egyes piacain lesz elérhető a különleges kiadás, méghozzá június 13-tól. A többi, egyelőre nem nevesített régióban később csapja majd fel szárnyait a Batman témájú S7 edge. Az árakat a Samsung egyelőre nem közölte.

Azóta történt

Előzmények