Galaxy blog: Íme, az első Note 7 reklámspot

Már csak a hivatalos leleplezés van hátra, máskülönben mindent tudni vél a szakma az augusztus 2-án bemutatkozó, ívelt kijelzős Samsung Galaxy Note 7-ről. Hivatalosan persze eddig semmit nem erősített meg a specifikációról a gyártó, a most közzé tett, egyelőre koreai feliratokkal felvértezett reklámvideó ugyanakkor erősen céloz az érdekességeire.

Az ujjlenyomat a biometrikus azonosítóra célozhat, a feloldóképernyő egyébként elég érdekes stílusú. Akad utalás a remek fényképminőségre a sötétben, az S Pen stylusra és annak kiemelés funkciójára, az IP68-as vízállóságra és persze a készüléknévre, ami ugyebár átugorja a hatos számozást az egységesebb csúcskategóriás termékpaletta érdekében.

Előzmények

  • Fürödni ment a Galaxy Note 7

    Befutott az első kémfotó, amely a Samsung Galaxy Note 7 állítólagos vízállóságát a gyakorlatban is teszteli.

  • Augusztus 2-án érkezhet a Note 7

    Kiszivárgott a 7-es sorozatszámú Samsung Galaxy Note meghívója, amely szerint már augusztus elején megismerkedhet a nagyérdemű a következő ívelt készülékkel.

  • Nem lesz Galaxy Note 6?

    Pletykák szerint 7-es sorozatnévvel érkezik a következő S Pennel felszerelt Samsung csúcstepsi.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.