Galaxy blog: Fejlesztői verseny a láthatáron

Alkalmazásfejlesztői versenyt hirdetett a Samsung, amely a gyártó által is előszeretettel használt Android platformot célozza meg. A dolog érdekessége, hogy az elbírálás során nem szükséges, hogy készen legyen az adott program, a helyezetteket a specifikációk alapján bírálják el. A regisztrálás és az alkalmazás specifikációjának elkészítése viszonylag szűkös határidővel rendelkezik, a pályázati anyagokat március 16-ig el kell küldeni. Ha valakinek tehát van valami jó ötlete, ne késlekedjen, a győztesek ugyanis egy szép kis summát tehetnek majd zsebre. További információért és regisztrációért a hivatalos oldalt ajánljuk. A versenyben három kategóriában nevezhetünk, ezek rövid leírása alább olvasható (idézet a hivatalos oldalról).

1. kategória: 200.000 Ft.

Egyszerű funkcióra épülő Alkalmazás. Olyan igényt elégít ki, ahol a UX pár klikk a végkifejletig. Nem igényel hostolást, nem igényel karbantartást. Stabil adatbázisból dolgozik és 99% offline működésű.

2. kategória: 800.000 Ft.

Összetett Alkalmazás, ami egy komplett igényt elégít ki az elejétől a végéig. (Pl.  Mozi kikeresése – műsorok megtekintése – jegyrendelés – esetleg menü árak megtekintése = komplett folyamat).

3. kategória: 2.000.000 Ft.

Komplex ötletek megvalósítással és üzleti tervvel együtt. Egy specifikusabb igényt kielégítő Alkalmazás, ami számtalan módon felhasználható. A tartalom frissesége, hostolása, beszerzése mind benne kell, hogy legyen az árban.