Galaxy blog: 35 innovációs díjat zsebelt be a Samsung

A Fogyasztói Technológia Szövetség a 2017-es CES nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállítás innovációs díjai közül 35-öt a fogyasztói elektronika, a félvezetők és a telekommunikáció terén globális piacvezető a Samsung Electronics termékeinek ítélt oda. Az Innovációs Díjak programba nevezett termékeket független ipari tervezők, mérnökök és a szaksajtó tagjaiból álló testület bírálja el, amely 28 kategóriában díjazza a csúcstechnológiájú fogyasztói elektronikai termékekben alkalmazott mérnöki és tervezői teljesítményt.

A díjnyertes Gear 360 és Gear VR
A díjnyertes Gear 360 és Gear VR [+]

A korai gyártó több termékkategóriában is jeleskedett, többek között a nagy teljesítményű és tárolókapacitású háttértárolók műfajában például a Samsung 960 PRO 2 TB SSD-vel, vagy az ArtPC Pulse moduláris asztali számítógéppel. Ami viszont számunkra érdekesebb, az a mobileszközök és kiegészítők terén sikerek. Az idei IFA-n bemutatott, AMOLED kijelzős, tekerőgyűrűs kialakítású Samsung Gear S3 okosóra, az MWC-n debütáló, 360 fokos látószögű gömbkamera, a Gear 360, és természetesen a már kevésbé új, de továbbra is népszerű Gear VR is a díjazottak között szerepel.

A szintén díjazott Gear S3 nagyszabású bemutatója
A szintén díjazott Gear S3 nagyszabású bemutatója

Gregory Lee, a Samsung Electronics észak-amerikai elnök-vezérigazgatója méltatta az elismerést:  „A Samsungnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünkkel egyre jobbá váljunk. Megtiszteltetés, hogy a CTA és a szakma elismerte sok területen folyó innovációs munkánkat. Nagyon várjuk, hogy a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon bemutathassuk legújabb termékeinket.” A Samsung szakmailag elismert termékei közül többet is kiállítanak majd a Samsung standján (#15006) a 2017 január 5-e és 8-a között a Las Vegas-i kongresszusi központban megrendezett CES 2017 kiállításon, valamint néhány terméket a Samsung saját CES sajtótájékoztatóján is bemutat január 4-én, magyar idő szerint este 11 órakor.

Azóta történt

Előzmények