Frissül a Sony tavalyi csúcsszériája

Elsőként az idei csúcsmodellek kapták meg az Android 13-at, a sort most az előző generáció folytatja.

Hirdetés

A Sony Android 12-vel bemutatott Xperia 1 IV és 5 IV novemberben váltott Android 13-ra, a tavalyi csúcsmodellek pedig mostanság kapják meg a legfrissebb rendszerverziót. A gyártó Twitteren jelentette be a szokásos módon, hogy "bemutatjuk az Android 13 frissítést minden újdonságával az Xperia 1 III-ra és 5 III-ra” , illetve a hozzánk csak idén befutó, de szintén 2021-es és eredetileg Android 11-ről induló Xperia Pro-I-re.

A Sony nem dimenzionálja túl az új rendszer bejelentését, minden marad a régi, plusz az újdonságok, amelyek mellesleg ezek, ha esetleg valaki esetleg pont nem tudná fejből felsorolni az Android 13 legújabb vívmányait. Azt sem részletezték, hogy mely piacok és mikor számíthatnak a frissítésre, így érdemes ránézni a készülék szoftverfrissítés menüpontjára, hátha.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • 1 IV, 5 IV, 13

    Nem kódolt üzenet vagy sorszám Márk evangéliumából: két Xperia vált Android 13-ra.

  • Sony Xperia Pro-I - csak műértőknek

    Hazánkba jelentős késéssel, de eljutott az a Sony mobil, ami már kompakt fényképezők szenzorához hasonló méretűvel dolgozik. Az 1.0 típusú Exmor RS pedig nem az egyetlen, amivel a fotósoknak kedveskedik az Xperia Pro-I.

  • Sony Xperia 5 III - tűzrőlpattant, kompakt csúcsmobil

    Bejelentéséhez képest némi késéssel, de végre megérkezett egy újabb egykezes zászlóshajó az androidos tengerre. Papíron minden adott, a gyakorlat viszont kettős érzelmeket váltott ki belőlünk.

  • Sony Xperia 1 III - az egyediség ára

    Dizájnelőnnyel és különleges zoomkamerával versenyez a Sony a VIP kategóriában.

Hirdetés