2018. június 20., szerda

Gyorskeresés

Frissül a MIUI nemzetközi szoftververziója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MIUI

Számos, néhány esetben nem is éppen mai Xiaomi készülékre várható a MIUI 8.2-es verziója, mind a kínai, mind a nemzetközi variánsok esetében.

Hirdetés

Rengeteg készülék kapja meg két ütemben a MIUI legújabb szoftververzióját, köztük aránylag régi modellek is. A 8.2-es rendszerfirssítés első körben a Xiaomi Mi Maxot, Mi Max Prime-ot, Mi 4i-t, Mi 3-at, Mi 4-et, Mi Note-ot, Redmi 1S-t és a Redmi Note 4G-t éri el. Az új szoftver számos hibajavítást és apróbb újdonságokat jelent, mint az értesítési panellel lehúzható kapcsolótábla tartalmának bővülése, valamint a kapcsolók és panel megjelenésének módosítása. Ezzel együtt a zárolt képernyőn megjelenő értesítések kezelése is változik, valamint a kezdőképernyő beállítása is önálló menüpontot kap a Beállítások között.


[+]

A Google Play Áruházon kívülről érkező alkalmazások automatikus vírusvizsgálata szintén az újdonságok között van. A második ütemben február 20-tól érdemes ellenőrizni az Updater alkalmazást a Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 2, Redmi Note Prime, Mi 2/2S, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 3/Prime, Redmi 3S/Prime és Redmi Note 4 készülékeken. Ha valaki nem kíván várakozni az OTA frissítésre, manuálisan is telepíthető; a szoftvereket innen lehet lehúzni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.