Foci-vb már most a Vodafone-nál

2006. június 9-étől 30 napon keresztül a focié a főszerep: a világ 32 legjobb csapatának összesen 64 mérkőzése következik.

Hirdetés

A Vodafone live! Foci-vb hírek microsite-on az esemény aktuális hírei olvashatók. A Vodafone ügyfelei folyamatosan frissülő információt kapnak arról, hogy milyen csapat összeállítással érkeznek az országok, melyik csapatnál történt mostanában sérülés, illetve akár arról is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek az esélyekről. A friss hírek mellett letölthető játékokkal és háttérképekkel is várja ügyfeleit a Vodafone live! - a részt vevő futballsztárok, csapatok, edzők, mérkőzések képei tölthetők le háttérképnek. A játékok szerelmeseinek igazi csemegét kínálnak a Vodafone live!-on elérhető minőségi focis játékok, mint például a vadonatúj Real Football 2006, a klasszikus FIFA 2006 vagy a vb hivatalos mobiljátéka, a hamarosan elérhető FIFA World Cup.

Az igazi rajongók letölthető háttérképek és animációk segítségével öltöztethetik fel mobiltelefonjukat kedvenc csapatuk színeibe. A Vodafone live!-on a foci-vb-n részt vevő összes csapattal kapcsolatban találhatók háttérképek és képernyővédők.

A foci vb-re hangolódáshoz elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó csengőhang. A Vodafone live!-ról letölthető a 2006-os németországi futball világbajnokság hivatalos himnuszának választott „Love Generation” Bob Sinclairtől, valamint számos, korábbi évek futballeseményeihez köthető világsláger. (pl. Ricky Martin dala, a „La Copa Da La Vida”, és Jennifer Lopeztől a „Let’s Get Loud”). A Vodafone live! focis csengőhang oldalán a slágerek mellett legkülönbözőbb vb-himnuszok és -indulók között válogathatnak a fociőrültek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés