Felfrissítette legolcsóbb ajánlatát a Poco

Nem hoz nagy újdonságokat a C-szériába a Xiaomi alá tartozó gyártó, viszont a nagyon kedvező áron elérhető csomag továbbra is jó ajánlatnak számít.

Hirdetés

Tavaly a Redmi 9C átnevezésével készült el a legolcsóbb Poco, a C3. A belépő szinten viszonylag jól felszerelt eszköz nálunk ugyan nem volt elérhető (helyette a Poco M3 volt a legolcsóbb típus), de Indiában nagyon sikeres volt, 2,5 millió darab talált belőle gazdára. Az új szériát a Poco C31 képviseli: 6,53 hüvelykesre nőtt kijelzője HD+ felbontáson maradt 20:9-es képaránnyal, TUV Rheinland által jóváhagyott olvasómóddal, és egy apró szenzorszigettel, amiben az 5 megapixeles kamera ücsörög.

Hardveresen a MediaTek Helio G35 került bele, és jut bőven memória is, akár 4 GB RAM és 64 GB-os tárolócsomag is dolgozhat a fedélzeten, ez utóbbi ráadásul bővíthető is egy microSD-kártya segítségével. A készülék a dobozból kibontva öregecske Android 10-et futtat, viszont a gyártó büszkén kiemeli, hogy reklámmentes kezelőfelülettel találkozik, aki kezébe veszi az eszközt.


[+]

A polikarbonát hátlap kéttónusú, kamerák tekintetében egy 13 megapixeles fő egység, egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységszenzor ücsörög rajta. A P2i nanobevonat és a mobil gumitömítései valamelyest ellenállóvá teszik nedvességgel és porral szemben az eszközt, de minősített vízállóság nincs.


[+]

Az 5000 mAh kapacitású akkumulátort a gyártó kétnaposnak mondja, állításuk szerint bőven 1000 ciklus felett tud teljesíteni, túl gyorsan viszont nem fogjuk tölteni, hiszen mindössze 10 W-ot tud felvenni. 4G-s mobilról beszélünk, közepes adatkommunikációs csomaggal, n-es Wi-Fi, 5.0-s Bluetooth, A-GPS, GLONASS és BeiDou műholdakat használó navigációs egység és microUSB 2.0-s csatlakozó jellemző rá, ujjlenyomat-olvasója a hátlapján található. Kék és szürke színekben válik elérhetővé, a 3/32 GB-os változat 36 ezer forintnak megfelelő összeget fed le Indiában, de még a 4/64 GB-os csúcsváltozat is 40 ezer forint alatti áron kerül forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Előzmények

  • Poco X3 Pro - hardverfrissítés

    Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.

  • Poco M3 - felújított állomás

    A kategória legjobb vétele papíron a Poco M3, amely a Xiaomi minőségével és rendszerével egyébként is ütőképes, de a hatalmas akkumulátor még rátesz egy lapáttal.

  • Poco X3 NFC - minden, ami kell

    Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.

Hirdetés