Európa érkezett egy népszerű Xiaomi karperec és füles

A Mi Smart Band és a True Wireless Earphones 2 Basic ára is kedvező a tudáshoz képest.

Számos kütyüt hozott Európa különböző piacaira a Xiaomi, és bár még magyar árakról és elérhetőségről nem esett szó, izgalmas a kínálat, élén a Mi Smart Band 5 aktivitáskövető karpereccel. Ugyanarról a modellről van szó, mint ami Kínában Mi Band 5 néven már debütált (mínusz az NFC-s opció), azaz egy mutatós, mégis apró ketyere kerülhet az ember csuklójára, 1,1" átmérőjű, színes AMOLED panellel.

[+]

Bár a végoxigén telítettségét nem méri, az optikai pulzusmérő elvileg 50%-kal pontosabb elődjénél, az 5 ATM minősítéssel pedig a sekély vizes úszás is opció, többféle passzoló aktivitáskövetéssel. A hatféle szíjjal elérhető karperec számos óralappal és témával felvértezhető, és 40 euróért (14 ezer forint), illetve 35 euróért promócióban (12 ezer forint) igazán kedvező vétel. Publikálás után jött az infó, hogy nálunk a Mi Smart Band 5 15 ezer forintba fog kerülni és várhatóan július végétől lesz elérhető.


[+]

A Mi True Wireless Earphones 2 Basic ára sem vészes 40 euróért, bár ezt a nevet lényegesen több idő kimondani - szerencsére TWS 2 Basic néven bátran lehet rövidíteni. A teljesen vezetékmentes füles öt órát bír beépített töltővel és 20 órát a hordozható töltőházba rakva, amely Type-C kábelt fogad be. Természetesen adott a hívásfogadás és némi zajszűrés, ebben persze azért nem ez a modell fog rekordokat dönteni.

Előzmények

  • Bemutatkozott az új Mi Band

    A Mi Band 5 számos fejlesztéssel és továbbra is vonzó árcetlivel mutatkozott be Kínában.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

Hirdetés