Európa-szerte elérhető a G3-ra a Lollipop

Úgy tűnik, hogy az LG a korábbi ígéreteinek megfelelően az idei csúcsmodelljére elkezdte elérhetővé tenni a legújabb operációs rendszer, az Android 5.0 telepítését. Először Lengyelországban lehetett letölteni a Lollipopot, majd pár nappal ezelőtt már Angliában is felbukkant a frissítést jelző értesítés. Az update OTA-n keresztül érkezik, vagyis nem kell hozzá semmilyen számítógépes csatlakoztatás, WiFi-n keresztül installálható, a csomag mérete körülbelül 550 megabájt. Mostanra már szinte a legtöbb európai országban seedeli az LG a szoftverpakkot, a lista alant látható.

Ahogy az lenni szokott, elvileg először a független modellek tulajdonosai örülhetnek, ám itthon egyelőre úgy tudjuk, hogy a szolgáltatós telefonok sem maradtak ki a körből. Az új OS nem hoz egetrengető újdonságokat, de azért érződnek a Lollipop animációi, megváltozott a lehúzható értesítési függöny, plusz a zárolt képernyőn is megjelennek már notifikációk. Reméljük a dél-koraiak most majd figyelmet fordítanak a tavalyi zászlóshajóra; a G2-re is, hiszen az is kiváló telefonnak számít mind a mai napig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Hirdetés