Erős, két SIM-et kezelő Samsung telefon a láthatáron

Hirdetés

Pár éve még csak a kínai készülékipar termelt ki magából több SIM-et is kezelni képes telefonokat. A felhasználói reakciók azonban a nagyobb gyártókat is arra sarkallták, hogy felvegyék a kesztyűt, de a mai napig igen ritkának számít, hogy egy kétkártyás okostelefon egyúttal erőteljes is legyen és felvegye a versenyt a csúcsmodellekkel.

A nagy gyártók elég sokat vártak azzal, hogy ilyen eszközök gyártásába kezdjenek, a kisebbek hamarabb ébredtek, elég csak a frissen tesztelt Alcatel Idol X-re gondolni, amiből szintén készül két SIM-et kezelő verzió. A Samsung kiszivárgott, új modellje azonban versenytárs lehet, az egyelőre SM-G7102 néven ismert eszköz legfontosabb ismérve, hogy Snapdragon 800-as SoC dolgozik mahd a burkolat alatt, ami a ma elérhető egyik leggyorsabb lapkakészlet.

A Note 3 két SIM-es verziója
A Note 3 két SIM-es verziója

Ugyanakkor viszont a meglehetősen méretes, az 5,25 inches kijelző HD felbontású, ami 288 ppi-s pixelsűrűséget jelent. Ez elmarad a Note 3 hasonló értékétől, de várhatóan az újdonság olcsóbb is lesz annál. Bizonyos jelek arra engednek következtetni, hogy a koreai cég újdonsága először az ázsiai piacokon bukkanhat fel, a Kínában már forgalomba került Note 3 kétkártyás verziójának egy olcsóbb alternatívájaként. Csak remélni tudjuk, hogy Európába is eljut majd mindkét készülék idővel.

Hirdetés