Éjjeli kameramódjával villog a Honor 9X

A jövő héten érkező mobilpáros remek fotós élményt ígér, hatalmas felbontású főkamerával. Befutottak az első esti képek.

Július 23-án mutatkozik be a Honor 9X és Pro változata, középpontban a kamerákkal. A 9X 48 megapixeles főszenzort vet be (ez hivatalos), 2 megapixeles segéddel, amihez 8 megapixeles, ultraszéles modul társulhat a Pro variáció hátlapján (ez egyelőre tipp).

Hivatalos 9X poszterekHivatalos 9X poszterek Hivatalos 9X poszterek (forrás: Weibo) [+]

Az 1/2" méretű szenzorral szinte biztosan 12 megapixelen érdemes majd rögzíteni, ekkor jön ki ugyanis a pixel binning előnye, négy képpont információjának összegyúrásából például este hozva ki jó képminőséget. Erre céloznak a fenti poszterek is, alább pedig az első 9X Próval készült példák pillanthatók meg.

Arra is egyértelműek a célzások, hogy nem lesz az előlapon semmi, csak a kijelző, a 24 megapixelesre tippelt szelfikamera ugyanis motorikusan emelkedhet ki. Végezetül pedig Kirin 810-zel várják legalább az egyik Honor 9X-et – ez a Huawei legfrissebb, és talán a piac legütősebb középkategóriás hardvere.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Kifejezetten nagy lesz a Honor 9X

    A kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában jegyezett paraméterek termetes eszközt írnak le, amit a Honor meg is mutatott. De csak hátulról.

  • Nem egyedül érkezik a Honor 9X

    Lesz egy komolyabb kamerarendszerrel szerelt Pro modell is.

  • Honor 8X - kimaXolt kijelző

    Hardveresen nem egy forradalmi újdonság, de a külső igencsak szemrevaló lett a kijelződomináns előlappal és a kétszínű hátsóval. És árban is oké.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés