Egyre több Grundig mobil érkezik

A Grundig cég a jelek szerint tényleg komolyan gondolja, hogy betör a mobiltelefonok piacára. Eddig is adtunk már hírt egy-két Grundig mobilról, ám most már sokadik készüléküket mutatják be, ami annak a jele, hogy nem csak próbálkozás szinten mozog a projekt, hanem valóban megpróbálja a cég megvetni a lábát a mobiltelefonok piacán.


A átlagnál nyújtottab kijelző felbontása parádés

 

Az X3000 néven futó készülék a mostanában divatos szétcsúsztatható kialakítást használja. A formatervre rápillantva az egyediséget a gombsor körüli mintázat adja, no meg a tudás.


Érdekes billentyűzet

 

A kijelző ugyanis 240x360 pixeles felbontású, ehhez pedig a hátlapon található 3 megapixeles kamera illik. A multimédia szolgáltatások között MP3 és MPEG4 lejátszást találhatunk, a tárhely pedig microSD kártyákkal növelhető. Az infravörös port mellett Bluetooth és USB kapcsolatot is használhatunk, ám az EDGE, vagy a 3G támogatás hiányzik, marad a 4+2 időréses GPRS.
A hátlap alatt 770 mAh teljesítményű akkumulátor lakozik, mely a gyártó szerint 150 órás készenléti és 4 órás beszélgetési időt biztosíthat. Az egész készülék nem nyom többet, mint 85 gramm.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés