Dupla kamerás Asus járt a TENAA-nál

A kínai Hírközlési Hatóság ASUS_X015D modellszámon új Asus készüléket regisztrált dupla kamerával és méretes teleppel. Az 5,5 hüvelykes, elvileg HD felbontású LCD kijelzővel szerelt eszközbe egy nyolcmagos, 1,5 GHz-re skálázott magokat tartalmazó lapka kerül és opcionálisan 3 vagy 4 GB rendszermemória. Belső tárhelyből szintén kétféle variáció látszik, 32 és 64 GB.


További képek a galériában!

Ami érdekesebb, az kettős hátlapi kamerarendszer, amely egy 13, és egy 5 megapixeles modulból áll, valamint a 4850 mAh-s akkumulátorkapacitás sem elhanyagolható paraméter. Ehhez képest a készülék mindössze 175 gramm és 154,5 x 76,6 x 8,85 milliméter, ami nem kirívóan nagy, ahhoz képest aránylag vékony, viszont elég szélesnek és magasnak tűnik. Az Android Nougattal jegyzett készülékből nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem, ami az Asustól kissé szokatlan módon, kizárásos alapon az előlapi Home gombban lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Új csúcskategóriás Asus Zenfone?

    A teljesítményteszten felbukkant készülék igen megnyerő specifikációt sejtet, az Asus pedig valószínűleg az MWC-n mutatja be az újdonságot.

  • Asus Zenfone 3 Deluxe - luxuskondenzátor

    Minden benne van a legújabb Zenfone-széria legdrágább tagjában, ám a magas ár mellett a gyenge üzemidő és néhány egyéb apróság viszonylag nehezen nézhető el.

  • Asus Zenfone 3 - kiPCzte magának a mobilpiacot

    A legmezeibb, 5,2 és 5,5 hüvelykes Asus Zenfone 3-at vesszük górcső alá. A duó hardverszinten necceset, kamerában erőset, szoftverben pedig számítógépes eklektikát nyújt.

  • Asus Zenfone Zoom - messzire lát, de nem jut

    Sok-sok hónap késéssel futott be a zoomlencséje ellenére sem túl vastag, fotózásra szakosodott Zenfone masina, amely sok különlegességet ígér, de vajon mennyit teljesít?

Hirdetés