Hirdetés

Del(l)előn áll a Vodafone 3G-je

Hirdetés

A Dell bejelentette, hogy a Vodafone harmadik generációs vezeték nélküli szélessávú technológiáját beépíti a Dell notebookokba – egyelőre csak az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban. A Dell célja, hogy kibővítse a felhasználók vezeték nélküli kapcsolat-opcióit azáltal, hogy integrált hozzáférést biztosít a Vodafone nagysebességű vezeték nélküli adathálózatához a fenti országokban.

Az opcionálisan integrált HSDPA kapcsolattal rendelhető notebookok a jelenlegi 3G letöltési sebességet körülbelül négyszeresére növelik. A használt technológia visszafelé is kompatibilis lesz az UMTS – más néven 3G – technológiával és a GPRS adathálózattal. A Dell az első olyan jelentős PC beszállító, amely több régióban bejelentette a vezeték nélküli szolgáltatókkal, köztük a Vodafone-nel létesített partneri viszonyt.

"A Dell együttműködés fontos része a Vodafone azon tervének, hogy ellássa a fogyasztókat új, HSDPA alapon működő mobil megoldásokkal annak érdekében, hogy maximalizálja a mobil szélessáv előnyeit" – mondta Nick Jeffery, a Vodafone globális marketing igazgatója.

Azóta történt

Hirdetés