Debütált a Samsung csúcskategóriás kagylótelefonja

Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung új felső kategóriás erőgépe, a W2016. A készülék már korábban a kínai hírközlési hatóság műhelyében is járt, bár akkor még úgy gondolták a pletykagyárosok, hogy Galaxy Golden 3 néven kerülhet forgalomba. A szerkezet a dél-koreai gyártó hivatalos, kínai weboldalán is listázásra került.


[+]

A 15,1 milliméter vastag (vagy vékony, mert ilyen kivitelben ez nem számít túl tömzsinek) készülék 204 grammot nyom, ami az alumíniumból és üvegből építkező háznak köszönhető. Mind belül, mind pedig kívül egy 3,9 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású Super-AMOLED panelt találunk, aminek meghajtásáról a rendkívül erős Exynos 7420 chipset gondoskodik, 3 GB RAM segítségével. Az adatokat a 64 GB-os adattárolóra menhetjük. A burkolat alá egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor került, a gyorstöltésnek köszönhetően viszonylag sebesen ellátható energiával.


[+]

A W2016 hátlapján egy 16 megapixeles kamera tündököl, az előlapi szenzor pedig 5 megapixeles. A 4G támogatáásal, duál SIM képességgel, WiFi-vel, Bluetoothszal, és GPS-szel rendelkező mobil Android 5.1 operációs rendszert futtat. Az árazás láttán sokaknak nagyra nyílik majd a szeme, és vásárlás esetén a pénztárcája is, hiszen Kínában nem kevesebb, mint 1470 eurónak megfelelő jüant kell letenni az asztalra, ami forintra átszámolva 456 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

  • Szétnyitható erőgéppel készül a Samsung

    Az SM-W2016 modellszámú készülék a TENAA adatbázisában bukkant fel, külsőleg vegyíti a régi és az új készülékeket, mindeközben bivalyerős lesz.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés