CHIP-különszám a mobilitás jegyében

A CHIP Magazin Mobil Élet címmel különszámot jelentetett meg. A százoldalas kiadványban számos érdekesség, teszt és ismertető olvasható a mobil eszközökről és technológiákról.

Az új N-Gage-ről és a QD madridi premierjéről szóló beszámoló mellett kamerás és alapszintű mobiltelefonok, valamint noteszgépek tesztje is helyet kapott a lapban. Átfogó írások segítik a 3G hálózatok működésének megértését és az eligazodást WLAN-, EDGE- és GPS-megoldások labirintusában. A különszámból arra is fény derül, hogy ismert közéleti személyiségek – így Erdei Zsolt, Acél Réka és Hajós András – mennyire kötődnek a mobiljukhoz.

Hasznos trükköket tanulhatunk a legnépszerűbb mobilok kezelésével kapcsolatos 100 tippből. Az összeállítás a Nokia, a Siemens, a Samsung és a Sony Ericsson legelterjedtebb modelljeihez ad útmutatást (gyorsbillentyűk, beállítások, programok, játékok, titkos kódok).

A lap CD-melléklete több mint 200 programot tartalmaz noteszgépekhez, PDA-khoz és mobiltelefonokhoz.

***

A Mobil Élet szerkesztői – május 31-ig – MMS-ben várnak embert vagy állatot és mobiltelefont ábrázoló "dögös", saját készítésű képeket. A fotókat a 06-20-999-5275 mobilszámra lehet elküldeni névvel, címmel és esetleges kommentárral. A legjobb fotókat beküldők között Nokia 6600-as készülékeket sorsolnak ki.

Azóta történt

Hirdetés