2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

Butatelefonok nagy akksival és kamerával

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Az Energizer két új nyomógombos készüléket mutatott be, amelyek az alapfunkciókra és az üzemidőre fókuszálnak. És a szelfire.

Hirdetés

Az Energizer Energy E10+ és Energizer Energy E11 nyilván az üzemidőre koncentrálnak, ha a nevükből nem lett volna eddig egyértelmű. A hagyományos kialakítású, nyomógombos készülékek 1000 és 1200 mAh-s akkumulátorral elvileg nyolc és tizenkét óra nettó beszélgetést tesznek lehetővé. A készülékek két SIM kártyát kezelnek dual standby rendszerben, viszont csak a 2G hálózatot ismerik. Cserébe van VGA szelfikamera és dedikált elemlámpa kapcsoló.


Képek a galériában!

A hátlapra is került kamera, szintén VGA felbontásban, a megjelenítő pedig 1,8 hüvelyken, QQVGA minőségben prezentálja a megjelenítenivalót. A lapkakészlet feature telefonoknál nem szokott túl érdekes lenni, az Energizer mégis elárulta, hogy a készülékekben az MediaTek MT6261D dolgozik 32 MB rendszermemóriával, a 32 MB belső tárhely pedig 16 GB-ig bővíthető microSD kártyával. Az apróságok 110 x 47 x 14,3 milliméteresek és mindössze 69 grammot nyomnak, így a legapróbb női clutchban is elrejthetők. És FM-rádió is van. Az árat egyelőre nem tudjuk, de hivatalosan nagyon versenyképes összegen nyit.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.