Hirdetés

Boltnyitási akciók március 22-én a StarKing MOM Parkban levő új üzletében

Hirdetés

A StarKing megújította a MOM Park Bevásárlóközpontban található üzletét, amely egy pár méterrel odébb is költözött, hogy a korábbihoz képest duplaakkora területen tudja fogadni az Apple termékei iránt fogékony vásárlókat. A hazai APR hivatalosan március 22-én, 14 órakor nyitja meg kapuit, ám már ezt megelőzőn, körülbelül fél kettőkor Felméri Péter stand-up műsora hangolja rá az érkezőket az akciókra.

A legfontosabb, hogy a nyitás napján az iPad mini 15%-os kedvezménnyel kapható, azaz 84 900 forintos árcédulával találkozhatnak az érdeklődők. Annak is van esélye ilyen eszközhöz hozzájutni, aki csak egy tetszőleges kiegészítőt vásárol, a nap folyamán öt darab Apple táblagépet sorsolnak ki óránként a vásárlók között. Plusz egy iPad mini is gazdára talál azok között, akik megtalálják a MOM Parkban mozgó óriási Apple termékek mindegyikét.

Jópofa időtöltésnek ígérkezik, hogy bárki készíttethet magáról portrét egy iPad segítségével, 17:30-kor pedig ünnepélyes keret között kihirdetésre kerül a StarKing és a GION közös toktervező pályázatának győztese, amely gyártásba is kerül és mindenki számára megvásárolható lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés