Bird D700: kínai tudás, francia design

A kínai Bird cég a Sagemmel karöltve fejlesztette a D700-as modellt, melyet legfőképpen multimédiás felhasználásra szántak. A design inkább a franciás formabontó irányzat felé hajlik, de megtalálható benne néhány apró kis futurisztikus újítás is, amik a kínai piacon igen elterjedtek. Kezdetnek a két megapixeles kamerát szokatlan módon nem az előlapra tették a külső, 262k színárnyalatot megjelenítő kijelző környékére, hanem a készülék oldalára, így a videók készítésénél meglehetősen nehézkes tartani az eszközt. Ráadásul így hiába a csodálatos külső kijelző, hiszen önarcképek készítésénél haszontalanná válik.


A készülék formája sem a megszokott, szögletes design. 

Mivel multimédiás készülékről van szó, az mp3 lejátszás és az MPEG támogatás már természetesnek mondható, míg a Bluetooth és az FM rádió egy kis ráadásnak számít. Zenéket nemcsak a belső memóriára, hanem a bővítőhelyre becsúsztatott TranFlash kártyára is másolhatunk.

A GPRS kapcsolatot támogató, 900/1800 MHz-n működő készülék megjelenési dátumáról, és pontos áráról még nincsenek bővebb információk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sagem

Előzmények

Hirdetés