Beyoncé a Samsung F300 arca

A Samsung bejelentette, hogy az Ultra Music (SGH-F300) telefon népszerűsítésére a világhírű énekes-színésznőt, Beyoncé-t kérte fel. Beyoncé és a Samsung TV reklámokban, hirdetésekben, világkörüli koncertturnén és egyéb promóciókban is együttműködik majd.

Hirdetés

A Samsung új kampányát a Beyoncé főszereplésével készülő Ultra Music tévés reklámfilm indítja áprilisban. Az Európában induló kampányt fokozatosan kiterjesztik azokra az országokra, ahol az Ultra Music kapható. Sőt, az Ultra Music felhasználók exkluzív hozzáférést kapnak Beyoncé legújabb slágeréhez, az „Irreplaceable”-höz, amelyet megtalálhatnak a telefonjukon.

Az Ultra Music F300 egy két oldalú mobilkészülék. Az egyik oldalán a nagy méretű, ragyogó képernyő szolgál a zenei funkciók könnyű elérésére érintőgombok segítségével, míg a másik oldal egy teljes értékű Samsung mobiltelefon.

Geesung Choi, a Samsung Electronics Telekommunikációs Üzletágának vezetője elmondta: „Az Ultra Music tökéletes megoldás azoknak, akik szeretik magukkal vinni a zenét. A kiváló hangminőség, a felhasználóbarát vezérlés és a mobil funkciók előkelő helyet biztosítanak készülékünknek a zenetelefonok palettáján.”

„Boldogok vagyunk, hogy a Samsung együtt dolgozhat Beyoncé-val, hiszen sok közös van bennünk. Szenvedélyünk a zene, a filmek és a szórakoztatás iránt megkérdőjelezhetetlen, és mindkettőnk vezető egyéniségnek számít a maga területén. Beyoncéhoz hasonlóan a Samsung is elkötelezett, hogy minőségi élményeket nyújtson fogyasztóinak.” – tette hozzá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés