Hirdetés

Beszámoló az LG Optimus találkozóról

2010. július 21-én volt az LG Optimus Találkozó, amely számunkra több szempontból is lényeges volt. Egyrészt mi bonyolítottuk le a regisztrációt, de mivel ez már a harmadik rendezvény volt, ahol ilyesmit csináltunk, ezért nem izzadtunk le túlzottan. Sokkal érdekesebb volt viszont, hogy a rendezvény apropóján az LG öt darab GT540 Optimus telefont osztott ki az arra érdemeseknek.

regisztrációs pult
Regisztrációs pult

Nekünk „csupán“ annyi dolgunk volt, hogy eldöntsük, hogy kik legyenek ezek.

Hát, kösz. Nyilván nem volt könnyű menet, ezért azt fundáltuk ki, hogy annak érdekében, hogy mindenki jól járjon, olyan embereket kerestünk, akik szívesen írnának is az ajándék telefonról. Ez jó az LG-nek, hiszen a felhasználói tapasztalatokból nem csak ők, hanem a potenciális vásárlók is tanulhatnak, jó az aspiránsoknak, hiszen ezért cserébe egy androidos telefont kapnak, nekünk nem tudom, hogy miért olyan jó, de igazából nekünk leginkább az a jó, ha az olvasóinknak is jó.

a Facebook-nyertes
A Facebook-nyertes

Fentiek miatt úgy kellett döntenünk, hogy nem csak a tartalmat, hanem az íráskészséget is figyelembe kellett vegyük, ezért aki jelentkezett a telefon megkaparintásának érdekében, annak egy esszét kellett írnia, amit mi mind jól elolvastunk, s az LG-vel közösen válogattuk ki a nyerteseket. Egy ember a Facebook hatalmával szerzett készüléket, az LG oldalán a legtöbb szavazatot kapó esszé automatikusan kapott telefont. Nyertesünk már meg is írta a maga beszámolóját, amely itt olvasható.

A szerencsések + Bocha + két hostess
A szerencsések + Bocha + két hostess

De hogy a lényegről is essen szó. Az Optimus találkozón először a Vodafone tartott prezentációt, leginkább a mobilnetről. Pillanatnyilag ők az egyetlenek, akik forgalmazzák a GT540-et, ezért jöttek. Utána az LG részéről Kenyeres Tamás ecsetelte a készülék tulajdonságait, majd élőben is bemutatta ezeket, ezt követően kihirdettük a győzteseket, aztán pedig eszünkbe jutott, hogy új Optimus modellek is vannak Tamás birtokában, ezért az addigra már falatozó résztvevőket falkákban Tamásra eresztettük, úgyhogy neki már másra nem is nagyon maradt energiája.

ülnek, figyelnek, máskor olvasók, most nézők
Ülnek, figyelnek, máskor olvasók, most nézők

Az esemény végén némi ajándékkal távozhattak a résztvevők, mi majdnem a végéig maradtunk, így is több mint három órát töltöttünk el az olvasókkal és az LG-vel. Igazság szerint sokat tanultunk. Nem az LG-ről és a telefonról, mert azt már teszteltük. Nem a Vodafone-tól, mert ott is eléggé képben vagyunk. Hanem arról, hogy legközelebb hogyan csináljuk. Van ugyanis néhány ötletünk, amivel egy ilyen összejövetelt sokkal nagyobb volumenűre és izgalmasabbra lehet alakítani, tele olyan dologgal, ami bizonyára igencsak érdekli a közönséget. Úgyhogy az Optimus Találkozót csak bemelegítésnek tekintjük valami sokkal durvább rendezvény előtt, amely nem a Mobile Meeting 2011 lesz (mert az is lesz), hanem valami szakmaibb, előadásokkal tűzdelt, kerekasztal-beszélgetésekkel átszőtt telekommunikációs, össznépi banzáj.

kiderült, hogy Tamásnál új LG-k vannak
Kiderült, hogy Tamásnál új LG-k vannak

Köszönjük azoknak az olvasóknak, akik eljöttek és jelenlétükkel megtiszteltek bennünket. Most már sok-sok törzstagot arcról is felismerünk, reméljük, hogy egyre több és több olvasót tudunk majd olyan programokkal megmozgatni, akik eddig csak online követtek minket figyelemmel. Az biztos, hogy az LG-vel további okosságokat tervezünk, úgyhogy: stay tuned!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés