Bemutatkozott a Vivo Y76s 5G

Dimensity 810 rendszerchip, 5G, 50 megapixeles kamera, 44 wattos töltés adja a középkategóriás jellemzőket, 5 rétegű folyadékhűtés a különlegességet.

Hirdetés

Az európai okostelefon-piacon egyre nagyobb szereplőnek számít a BBK csoport alá tartozó Vivo is, hatodik helyével olyan szereplőket utasított maga mögé a harmadik negyedévben, mint a Motorola, a Nokia, vagy épp a Honor és a Huawei. Új készülékük, az Y76s 5G viszont egyelőre nem a mi kontinensünkön, hanem Kínában mutatkozott be, bár esélyesen globális modell válhat belőle.


[+]

6,58 hüvelykes, Full HD+ felbontású kijelzője 60 Hz-es képfrissítésen maradt, 180 Hz-es érintésbevitellel, apró szenzorszigettel és 8 megapixeles szelfikamerával az előlapon. A hátlapi panel dupla kamerarendszert rejt magában, 50 megapixeles főkamera és 2 megapixeles makró jellemző rá, a videózásra pedig viszonylag rámentek a gyártónál, 1080p a maximum felbontás, de jár hozzá elektronikus képstabilizálás és tud az elő- és hátlapi kamerákkal egyszerre videózni az eszköz.


[+]

A Dimensity 810 rendszerchip pontosan ugyanaz a középkategóriás darab, ami a tegnap bemutatott Poco M4 Prót, illetve a Redmi Note 11-et hajtja, 8 GB RAM tartozik hozzá, de virtuálisan, tárhelyből további 4 GB-tal lehet még bővíteni. Tárhelyből 128 és 256 GB-os opciók vannak, de microSD kártyával bővíteni is lehet. A rendszer alapjait az Android 11 főverzió adja, a kezelőfelület pedig az OriginOS 1.0.


[+]

Oldalsó ujjlenyomat-olvasó, 5G képesség, 3,5 milliméteres jack csatlakozó, USB-C és ötrétegű folyadékhűtési rendszer került a 7,79 milliméter vastag, 175 grammot nyomó telefonba, színek tekintetében fehér, fekete és kék adja az alternatívákat. 1800 jüanos nyitóára nagyjából 87 ezer forintnak felel meg, szűk 10 ezer forintnyi felárért pedig duplzáni lehet a tárolót, de ne feledjük, a globális árak valamelyest magasabbak lehetnek a későbbiekben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Hirdetés