Bemutatkozott a Meizu E2

Hirdetés

Korábban már többször felbukkant, most azonban ténylegesen be is mutatkozott a Meizu E2. Az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablet előlapján Full HD felbontású a panel, odabenn pedig nyolcmagos, 2,3 GHz-es maximumú processzorral szerelt MediaTek Helio P20 teszi a dolgát, amihez alapváltozatban 3 GB RAM és a 32 GB-s tárolóegység jár. Lesz belőle 4/64 GB-os változat is, ami minden egyéb szempontból megegyezik a másik modellel, így a microSD bővítésre is hasonlóan képesek.

A hivatalos fotókon is látható az antennacsíkba integrált, négyledes megoldás
A hivatalos fotókon is látható az antennacsíkba integrált, négyledes megoldás [+]

A hátlapi kamera érdekessége nem a 13 megapixeles felbontás, hanem a négyledes, antennacsíkba integrált, kéttónusú vaku, ami gyári tokkal akár külön védelmet kaphat. Az előlapra 8 megapixeles, f/2 apertúrájú kamerarendszert tett a gyártó. Mindehhez 3400 mAh kapacitású akkumulátor, mCharge 3.0 gyorstöltés és Flyme OS 6.0 társul, illetve a szomorú tény, hogy egyelőre biztosan Kína-exkluzív marad a termék. A helyi árak egyébként igen kedvezőek, a 3/32-es változatért 1299 jüant (körülbelül 54 000 forintot) kérnek, 4/64 GB-os kiadásban ugyanez 1599 jüanba (körülbelül 66 000 forintba) fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu M5 - több sávon halad a forgalom

    Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés