Belépő Asus lépett piacra

Hirdetés

Az első Asus Zenfone Live 2016-ban mutatkozott be és az a lapkakészlet is, amit a gyártó az idei modellbe pakolt. A második ZenFone Live-hoz képest is alig történt változás, a harmadik Zenfone Live-hoz (L1) képest pedig inkább kisebb ráncfelvarrásnak tekinthető a Snapdragon 425-ös szett 430-ra, cserélték. De maradt 425-ös megoldás is (mindkettő 2016; 28 nm). A ZenFone Live, ami mögé legalább most odaírták, hogy L2, noha ez a negyedik ilyen nevű modell, két memóriavariánsban érhető el, amihez két különböző lapkakészlet és kamerakiosztás tartozik.

Már mindkét fajta központi feldolgozóegységhez 2 GB rendszermemória tartozik, a négymagos Snapdragon 425-ös megoldáshoz 16 GB belső memória és 8 megapixeles szimpla főkamera, míg a nyolcmagos Snapdragon 430 mellé 32 GB belső tárhely és 12 megapixeles kamera jár. Az előlapi kamera maradt 5 megapixel, de arcfelimserős. A kijelző se új: 5,5 hüvelykes, 18:9 arányú, HD IPS panel. A két nanoSIM mellett jut hely a microSD kártyának is. Jack és FM-rádió van, a WiFi 802.11b/g/n szabványt ismer, a Bluetooth pedig 4.0-s verziószámú. Az Android Oreóval bemutatott modellek szerény képességűek, mégsem Android Go rendszerrel dolgoznak.

Hirdetés

Előzmények

  • Újráz az Asus ZenFone Live

    A gyártónak már volt egy ilyen nevű készüléke, ez viszont kifejezetten az élő közvetítésekre fókuszál.

  • Bemutatkozott az Asus Live

    A gyártó új, belépőkategóriás mobilja nem a Zenfone család tagja. Kapott egy visszafogott hardvert és egy műanyag készülékházat, viszont az ára a középkategóriába próbálja pozicionálni

Hirdetés