Frissítés érkezett az átlátszó OnePlus 7 Próra

Két hírt sűrítettünk egy címbe: Zack Nelson láthatóvá tette a motorikus szelfikamera működését, közben pedig megérkezett az első OxygenOS update.

A OnePlus 7 Próval a feltörekvő mobilgyártó „zászlóshajó gyilkosból” prémiumkategóriás márkává lépett elő, 228 ezer forint ugyanis már nem az a filléres tétel. Cserébe csupa képernyő jár, tűéles AMOLED alapokon, egy rakás memória és tárhely villámgyors SoC-vel, összesen pedig négy kamera, három különböző látószöggel hátul és motorikusan kiemelkedő szelfiegységgel elöl felül. Zack Nelson egyébként is szereti a belső komponenseket megcsodálni, és az említett önfotós egység olyan vizuális élményt tartogat, amiért szerinte megéri a jótállást beáldozni, és a hátlapi védőüveget színrétegétől megszabadítani.

Tényleg elég menő nézni, ahogy az állítólag 300 ezer felnyílást és lecsukást gond nélkül bíró elem operál. Rávenni viszont még nem tudta Zack a gyártót egy ilyen variáns piacra dobására, szóval egyelőre marad a házi barkácsmegoldás és valami elrontásának kockázata azoknak, akik átlátszó OnePlus 7 Próra vágynak. Enélkül is sűrű napjai vannak a tulajdonosoknak: alig, hogy beköltöztek új mobiljukba, máris megjött a 9.5.3-as sorszámú OxygenOS frissítés egy sor apró ráncfelvarrással, kibővített játékmóddal (pl. rezgéses visszajelzés), optimalizált kamerával plusz áprilisi biztonsági hibajavító csomaggal.

Előzmények

Hirdetés